v 9

Hallå hallå.

Jag hoppas att du har haft en bra vecka.

Min vecka har varit fullspäckad med roliga saker och många promenader. I måndags fikade jag med mamma på vårat favoritkafé och sen hängde jag med Moa och katterna och sen med den jag är kär i. I tisdags gjorde jag en stop motion-film med lerfigurer och påbörjade storstädning som jag har försökt få energin till att göra hur länge som helst.

I onsdags åkte jag buss ensam för första gången på flera år och det kändes inte alls jobbigt fast jag råkade hoppa på bussen min kompis inte satt på och sen råkade hoppade av en hållplats för tidigt. Har fått ångest bara av att tänka på att åka buss i så himla många år nu så jag är så himla stolt över mig själv. 

På keramiken blev min tuttkruka och Moas födelsedagspresent 100% klara och kunde tas med hem. Jag hann också fortsätta/bli klar för första bränning med nästa tuttkruka i kollektionen samt påbörja ytterligare nästa.


Idag vaknade jag strax efter 9 och startade dagen med att lyssna på vinylskiva och fortsätta storstädningen, det var så himla skönt att äntligen få det gjort. Heja mig!

Det blir en tidig kväll för denna trötta människa idag, min hjärna känns lite som potatismos.

Jag hoppas din morgondag blir en bra dag hur du än väljer att spendera den!