I'm just tired and sad and want to makeout with you

Hallå hallå där ute i det blaskiga vädret.

Jag hade en jättebra julafton, fick julklappar som gjorde mig jätteglad och jag fick fira med familjemedlemmar vilket var supermysigt. Tyvärr vaknade vi upp dagen efter julafton med feber, halsont och hosta och har fått ställa in resten av mellandagarnas planer med familj och vänner vilket inte alls har varit lika mysigt.

Idag lyckades jag ta mig utanför dörren för första gången sen julafton och folk liksom ryggade tillbaka och bytte kassakö för jag rockar den ofräscha looken så hårt. Mina ögon har runnit konstant tillsammans med en rinnande näsa så halva mitt ansikte är knallrött, uppsvällt, torrt och irriterat. Feeling like my best self. Men när man är vuxen så måste man liksom göra tråkiga vardagsgrejer även om man fortfarande är lite sjuk.

 
Den senaste veckan har jag sett alla säsonger av big mouth, haft helt crazy feberdrömmar, snytit slut på minst 5 rullar toalettpapper, spelat löjligt många timmar sims 4, förlorat ytterligare två närstående, glidit omkring hemma i pyjamas och mått som en påse med skit. 

Nu ska jag koka dagens säkert sjunde kopp te och spela sims några timmar. Jag hoppas slutet på 2023 behandlar dig bättre än mig.